Vlčák
![](https://ae4726d5ec.clvaw-cdnwnd.com/2c6547494c00dad4989f1720e1326b42/200000079-6613266133/08%20vlcak-5.jpg?ph=ae4726d5ec)
🥉 na Festivale Sýr 2019 v Mikulove, v silnej konkurencii, získal 3.miesto v kategórii "polotvrdé a tvrdé zrající sýry"
prírodný polotvrdý syr typu "colby", s jemnou chuťou, s miernou kozou arómou na pozadí, zreje v pivnici po dobu minimálne 6 týždňov pri teplote 13°C
![](https://ae4726d5ec.clvaw-cdnwnd.com/2c6547494c00dad4989f1720e1326b42/200000080-a7752a7753/08%20vlcak%20_.jpg?ph=ae4726d5ec)
tvar: nízky okrúhly bochník
povrch: prírodná žltlá kôrka
vo vnútri: na reze biely, pod kôrkou žltý
kategória: prírodný polotvrdý plnotučný zrejúci syr
zloženie: kozie BIO mlieko, mliekarenské kultúry, soľ
hmotnosť: 1/4 výkroj 170 - 220 g, 1/2 výkrov 350 - 450 g, bochník 700 - 900 g
skladovanie: 4-8 °C
trvanlivosť: 14 dní
![](https://ae4726d5ec.clvaw-cdnwnd.com/2c6547494c00dad4989f1720e1326b42/200000088-c3074c3075/LOGO%20BIO%20SK-2.png?ph=ae4726d5ec)